Elämme uutta vuosikymmentä, jossa monet perinteet ovat väistymässä, kun puhutaan hääjuhlista. Hääjuhlien sisältö heijastelee yhä enemmän juhlaparia, eikä tiukkoihin juhlakaavoihin enää kangistuta. Juhlaparilla ei usein ole tarvetta tavaralle, vaan lahjaksi kannattaa hankkia jotain hyödyllistä ja aineetonta.

Olemme lisänneet verkkokauppamme valikoimaan lahjakortit, jotka sisältävät valmiit morsiuspuvulle tai juhlaparin vaatteille suunnatut pesulapalvelut. Ajattelimme, että on mukava viedä häihin lahjaksi kirjekuoren verran häähumun jälkeistä helppoutta. Saat lahjakortin kotiin kirjepostin mukana ja näin sinulla on lahja, josta varmasti jokainen pari ilahtuu. Lahjakortilla voi vaivatta tilata pesulapalvelun ympäri Suomen toimivan verkkopesulan kautta. Hääpuvun pesetys on usein tärkeää juhlan jälkeen, sillä vaaleaan asuun jää muuten helposti pysyviä tahroja. Pesty hääpuku säilyy parempana tai on valmis myyntiin seuraavalle morsiammelle. Miesten puvun pesetys lisää puvun käyttöikää ja kauluspaita saadaan puhtaan valkeaksi pesussa.

Pesulamme on kehittänyt hääpuvuille sopivat pesuohjelmat. Valitsemme yksilöllisesti puvut tarkistammalla kullekkin asulle sopivan pesun. Pesulassamme on käytössä myös kemiallinenpesu, joka on myös usein ainoa vaihtoehtoinen miesten pukujen puhdistukseen.

Pesulamme väki toivottaa kaikille 2020 häähumuilijoille ihania, ratkiriemukkaita ja iloa täynnä olevia hääjuhlia. Häälahja huolet voit jättää tilaamalla vaivatta lahjakortin https://www.washingbox.fi/tuote-osasto/lahjakortit/ verkkokaupastamme.