Washingboxin ehdoton suosikkipalvelu on hääpuvun pesettäminen eri paketeillamme. Saamme pitkin vuotta mitä kauneimpia pukuja pesuun. Pesulamme henkilökuntaa jokainen puku sävähdyttää ja ymmärrämme, että kyseessä on aina jollekkin erityisen tärkeä asu. Tämän vuoksi halusimme avata näiden asujen pesupalvelua.

Tilatessasi hääpuvullesi Washingbox palvelun lähetämme kotiisi isossa kirjekuoressa pesuBagin eli suuren pussin, jossa puku matkaa meille. PesuBagissa on valmiina lähetysasiakirjat ja voit siis veloiteuksetta tiputtaa paketin mihin tahansa Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Pussissa on myös mukana hoito-ohjelomake, johon voit kirjata toiveesi koskien puvun pesua ja viimeistelyä.

Pesulaan tullessaa jokainen puku tarkistetaan yksilöllisesti. Pesijämme siis katsovat tarkasti puvun materiaalit ja mahdolliset kirjailut. Tämän jälkeen puvun herkät osat suojataan mikäli sille on tarvetta. Esimerkiksi koristeet, jotka saattaisivat hangata pukua pesun aikana, suojataan lisäkankaalla.

Vankka kokemuksemme pukujen pesusta antaa meille mahdollisuuden poiketa annetusta hoito-ohjeesta mikäli ajattelemme, että se on hyvän lopputuloksen kannalta tarpeellista ja turvallista. Näistä muutoksista sovimme aina asiakkaan kanssa yhdessä henkilökohtaisen yhteydenoton kautta.

Pesun jälkeen hääpuku tarvittaessa silitetään tai höyrytetään. Silittäjämme koulutetaan erikseen hääpukujen viimeistelyyn. Monikerroksisen puvun viimeistelyyn saatta mennä helposti tuntikin, kun kauluspaidan viimeistely sujuu muutamassa minuutissa.

Viimeistelyn jälkeen puku laskotetaan sopivan kokoiseen Washingbox-laatikkoon. Pukusi suojataan muovilla, jotta se säilyy kuljetuksen ajan varmasti puhtaana. Suosittelemme poistamaan muovin , kun laitat puvun säilytykseen. Washingbox lähetään toivomaasi toimipisteeseen. Haluamme, että pukusi säilyy ihanana muistona Sinulle tärkeästä päivästäsi tai saat myytyä pukusi puhtaana eteenpäin.