HääpukuBox laahuksellinen & asuste

97,00  sis. alv

Tähän hääpukupesupakettiin kuuluu morsiuspuvun (pitkä pituus tai suuri kokoinen puku) pesetys ja viimeistely hoito-ohjeen mukaan. Meillä on vankka ammattitaito pestä hääpukuja ja meill eon tärkeää että Sinun tärkeä pukusi pestään huolella ja yksilöllisesti. Katso lisää kuvauksen alta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tähän hääpukupesupakettiin kuuluu morsiuspuvun (pitkä pituus tai suuri kokoinen puku) pesetys ja viimeistely hoito-ohjeen mukaan. Voit lähettää mukana yhden hääpukuun kuuluvan asusteen (bolero, huntu, huivi, alushame, käsineet). Hääpukujen pesetyksessä on tärkeää, että täytät pesuBagin mukana tulevan hoito-ohjepaperin ja laitat sen lähetyksen mukana. Näin pystymme varmistamaan juuri Sinun asullesi parhaan pesun. Mikäli olet lähettämässä vanteellisen alushameen, poista vanne kujastaan ennen pakkausta.

  • Hääpuku laahuksellinen
  • 1 Asuste ( bolero, huntu, huivi, alushame, käsineet)

Mikäli pukusi on todella suuri niin kysy ohjeita asiakaspalvelusta ennen lähetystä.

Lähetämme puvun takaisin siististi laskostettuna Washingbox-laatikossa.

Tilauksen tehtyäsi sinulle lähetetään pesuBagi kotiin, jonka voit veloituksetta lähettää Washingboxin pesulaan. Näin Sinulla on sopiva pakkaus lähettää pukusi meille. PesuBagin mukana tulee hoito-ohjelomake, joka Sinun tulee lähettää mekon mukana. Näin pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

 

Lisätiedot

Paino3 kg
Mitat58 × 58 × 34 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HääpukuBox laahuksellinen & asuste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *