Hygieniabox

60,00  sis. alv

Tämä boxi on erityisesti sellaisille tekstiileille, jotka kaipaavat puhdistusta virus- tai bakteerikosketusten jälkeen. Sopii hyvin myös voimakkaiden hajujen poistoon ( tupakka, savu, home).

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Washingboxin pesulalla on käytössä otsonointikaappi, jossa voimme puhdistaa bakteereista ja hajuista kaikenlaisia tekstiileitä. Tämä boxi on siis hyvä hankkia silloin kun tarvitset päästä pöpöistä varmasti eroon.

Hygieniabox sisältää yhden kaapillisen verran tekstiileiden otsonointia ( huom. ei pesua). Vaatteet tulee asetella kaappiin ilmavasti, jotta ne puhdistuvat. Emme voi siis ylitäyttää kaappia puhdistuksen varmistamiseksi. Lähetämme sinulle kotiin pesupussin, johon voit laittaa tietyn määrän tekstiileitä. Pakettiin kuuluu esimerkiksi 5 neuleen/ paidan ja 2 takin otsonointi tai 5 housun ja 4 neuleen/ otsonointi. Mikäli olet epävärma mitä lähetät niin laita meille kysy & anna palautetta kautta viesti ennen ostoa.

Pakattuasi tekstiilit voit lähettää ne pesupussissa veloituksetta meidän pesulalle. Me puhdistamme tekstiilit huolella. Lähetämme tekstiilit takaisin Washingboxissa viikattuna 7 päivän sisällä siitä kun olemme saaneet ne pesulalle.

Otsonointi tehdään suljetussa kaapissa ja se on hyvä tapa poistaa hajuja ja bakteereita. Otsoni on kuin puhdas happi, joka tunkeutuu tekstiilin sisään ja puhdistaa sekä raikastaa sen. Otsonoinnissa ei käytetä siis vettä tai kemikaaleja, joten kaikki tekstiilit kestävät käsittelyn. Tekstiilit ovat heti käyttövalmiita käsittelyn jälkeen.