HääpukuBox laahuksellinen & asuste

97,00  sis. alv

Tähän hääpukupesupakettiin kuuluu morsiuspuvun (pitkä pituus tai suuri kokoinen puku) pesetys ja viimeistely hoito-ohjeen mukaan. Meillä on vankka ammattitaito pestä hääpukuja ja meill eon tärkeää että Sinun tärkeä pukusi pestään huolella ja yksilöllisesti. Katso lisää kuvauksen alta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tähän hääpukupesupakettiin kuuluu morsiuspuvun (pitkä pituus tai suuri kokoinen puku) pesetys ja viimeistely hoito-ohjeen mukaan. Voit lähettää mukana yhden hääpukuun kuuluvan asusteen (bolero, huntu, huivi, alushame). Hääpukujen pesetyksessä on tärkeää, että täytät saamasi hoito-ohjepaperin ja laitat sen lähetyksen mukana. Näin pystymme varmistamaan juuri Sinun asullesi parhaan pesun. Mikäli olet lähettämässä vanteellisen alushameen, poista vanne kujastaan ennen pakkausta.

Mikäli pukusi on todella suuri niin kysy ohjeita asiakaspalvelusta ennen lähetystä.

Lähetämme puvun takaisin siististi laskostettuna Washingbox-laatikossa.

Tilauksen tehtyäsi sinulle lähetetään pesuBagi kotiin, jonka voit veloituksetta lähettää Washingboxin pesulaan. Näin Sinulla on sopiva pakkaus lähettää pukusi meille. PesuBagin mukana tulee hoito-ohjelomake, joka Sinun tulee lähettää mekon mukana. Näin pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

 

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 58 × 58 × 34 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HääpukuBox laahuksellinen & asuste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *