USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

TEKSTIILIT

Mihin kategoriaan tekstiilini kuuluu?
Mikäli mietit mikä Washingboxi olisi paras sinun käyttöösi niin kysy tästä meiltä ennen ostoa.

Normaalipituisella hääpuvulla tarkoitamme polvi/nilkka pituista pukua kun taas laahukselliseksi katsomme puvut joissa on pienikin laskeutuva osa tekstiiliä. Suuria tyllipukuja on haasteellista lähettää, joten kysy näistä lisää yhteydenoton kautta.

Leningillä tarkoitamme noin polvipituista hametta, kun taas iltapuku on pitkä hame.

LÄHETYS

Miten paketoin hääpukuni?
Mikäli pukusi sisältää vanteen, otathan sen pois vannekujasta. Näin pukusi paketointi on helpompaa. Taita puku niin että se mahtuu pesupussiin tai itse ostamaasi laatikkoon. Paljon kangasta tai tylliä sisältävistä puvuista on hyvä painella ylimääräistä ilmaa pois kun paketoit. Näin puku menee kompaktimpaan tilaan ja pysyy hyvin paikallaan kuljetuksen ajan.

Pesun jälkeen viimeistelemme hääpukusi tekstiilille sopivalla tavalla. Näin saamme pesun jälkeen pukusi siististi lähetettyä Sinulle Washingboxissa.

Kuinka paketoin tekstiilini ja lähetän ne?
Saat tilauksen tehtyäsi postitse pesuBagin, joka on tekstiileillesi sopiva lähetyspussi. Siihen saat vaivattomasti ja turvallisesti pakattua tekstiilisi. Saat pesuBagin mukana tai sähköpostitse paketointi ohjeet. Sinulla on pakettikorttien saamisesta 14 päivää aikaa lähettää tekstiilit Washingboxin pesulaan.

Voit myös halutessasi käyttää omaa pakkausmateriaalia ja mikäli sinulla on esimerkiksi hyvin suuri hääpuku suosittelemme omaa pakettia. Tällöin pyydä meitä lähettämään sinulle tulostettavat pakettikortit. Asiakaspalvelu neuvoo Sinua mielellään paketointiin liittyvissä kysymyksissä.

Purista vaatteista ylimääräinen ilma pois ja pakkaa ne suljettavaan pussiin. Älä täytä pesupusseja ääriään myöten täyteen sillä muuten ne eivät kestä kuljetusta. Pesupussiin tulisi aina jäädä hieman väljää tilaa. Muista pakata mukaan hoito-ohjeet.

Voinko seurata pakettiani?

Postin ja Matkahuollon kautta lähetettyjä lähetyksiä voit seurata lähetystunnuksella.

Olemme testanneet ja tutkineet luotettavimmat kuljettajat. Pakettejamme ei ole koskaan kadonnut. Erityisen arvokkaat tekstiilit suosittelemme lähettämään omakustanteisesti postivakuutettuna lähetyksenä. Olemme myös vakuuttaneet lähetettävät tekstiilit!

Kuinka kauan Washingboxin saapumisessa menee?

Kun saamme ilmoituksen tilauksestasi, lähetämme seuraavana arkipäivänä kotiisi kirjepostina pesupussin , jossa voit toimittaa tekstiilisi lähimpään Postin tai Matkahuollon pisteeseen. Liittämämme pakettikortti on voimassa 14 päivää. Eri kuljetusyhtiöillä menee normaalissa tilanteesta riippuen joitakin arkipäiviä toimittaa paketti meille perille. Me pesemme tekstiilisi 7 päivän sisällä niiden saapumisesta ja lähetämme takaisin Washingboxissa. Kuljtetusyhtiöllä menee normaalissa tilanteessa joitakin arkipäiviä toimittaa Washingbox sinulle noudettavaksi. Emme kuitenkaan pysty vastaamaan kuljetusyhtiöiden toimitusnopeuksista ja välillä heidän toimitusajat venyvät. 

PESU

Kuinka varmistun tekstiilini oikeasta pesusta?
Lähettäessäsi tekstiileitäsi täytä aina hoito-ohje, jonka saat joko sähköpostitse tai pesupussin mukana. Washingboxin pesulaan saapuessaan tekstiileitäsi käsitellään yksilöllisesti. Vastaanottajamme varmistuu aina oikeasta hoito- / pesu-ohjeesta, joita pesijämme ja viimeistelijämme noudattavat tekstiilihuollon aikana. Mikäli tekstiilisi kokemuksemme mukaan tarvitsee erikoispesun tai tarvittava pesutapa poikkeaa annetusta pesu-ohjeesta, niin olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ennen pesua.
Mitä jos ette voi pestä tekstiiliäni?
Meillä on vankka kokemus kaikenlaisten materiaalien pesusta. Mikäli katsomme että tekstiilisi tarvitsee erikoispesua tai pesemättä jättämistä, olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä.
Mitä jos laitan pakettiin pesukokonaisuuteen kuulumattomia tekstiileitä?
Asiakas ei voi vaihtaa pakettiin kuuluvia osia. Washingbox ei pese pesupakettiin myyntihetkellä kuulumattomia tekstiileitä tai pukukokonaisuuden osia. Nämä lähetetään takaisin pesemättöminä ja niistä peritään lisäkuljetusmaksu.

Voit tiedustella mikäli voimme yhdistää kuulumattoman tekstiilin muuhun pesuun. Näistä veloitetaan pesulan määräämä yksikkö hinta, korotettu kuljetusmaksu sekä lisäkäsittelymaksu erillisellä laskulla.

MAKSU

Miten maksan ostokseni?
Washingboxissa toimii luotettava Checkout maksupalvelu. Haluamme että Sinun on vaivatonta maksaa ostoksesi heti tilauksen yhteydessä verkkopankkitunnisillasi. Checkoutin toimiessa maksun välittäjänä näet tililläsi maksun vastaanottajana Checkoutin, et Washingboxia.