Vaatteet ja tekstiilit vaivattomasti puhtaaksi!

Haluamme toivottaa Sinut tervetulleeksi Washingboxiin. Meille on tärkeää että Sinä voit vaivattomasti ja luotettavasti lähettää meille tekstiilisi pesuun. Pesulatoiminnasta meillä on pitkä kokemus ja Washingboxilaisille on kunnia-asia pestä pyykistäsi puhdasta!
Washingbox haluaa tuoda kattavat pesulan mahdollisimman lähelle Sinua. Sinun tarvitsee vain valita vaatteet tai muut tekstiilit jotka haluat lähettää meille pestäväksi, pakata tekstiilisi pesuBagiin jonka saat tilauksen yhteydessä, ja antamallamme pakettikortilla lähettää se meille takaisin. PesuBagin mukana saat aina pakkaus- ja hoito-ohjeet.

Lupaamme lähettää tekstiilit takaisin seitsemän arkipäivän päivän sisällä, siitä kun olemme saaneet ne pesulaamme. Mikäli sinulla on erityinen toive toimitusajasta tai paikasta, voit aina tiedustella mahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pestyt ja puhtaat tekstiilit lähetämme Sinulle Washingbox laatikossa. Washingboxissa voit halutessasi säilyttää tekstiilit siistinä!

Laatu ja yksilöllinen käsittely on meille avainasemassa!

Pesulatoiminta on meille tuttua jo vuodesta 2003, vaikkakin Washingbox sai alkunsa vuonna 2015. Toimimme edelleenkin yhdessä MR Washingman Oy:n kanssa, jolla on vankka ammattitaito laadukkaasta pesulatoiminnasta. Pesulassamme tekstiileitä käsitellään turvallisesti ja Washingbox tiimi pyrkii aina parhaaseen mahdolliseen pesu- sekä viimeistelytulokseen huomioiden yksilöllisesti kunkin tekstiilin.

Washingboxin pesulassa on mahdollisuus tavalliseen vesipesuun, emulsiopesuun, kemialliseenpesuun (kuivapesu), erikoiskäsittelyihin sekä viimeistelyyn silittämällä tai mankeloimalla. Mikäli huomaamme että tekstiilisi tarvitsee erikoiskäsittelyä, olemme sinuun aina henkilökohtaisesti yhteydessä. Näin sovimme aina asiakkaan kanssa yhteistyössä kuinka päästään parhaaseen pesutulokseen.

Ehdota pesuBoxia!

Otamme miellelläme vastaan ehdotuksesi siitä, millainen pesuBoxi meidän tulisi lisätä valikoimaamme.