Lelut tahriintuvat helposti, mutta niidenkin käyttöikää voi pidentää huoltamalla ne hyvin. Joskus kirpputorilta löytyy hyväkuntoisia, edullisia leluja, jotka kuitenkin haluaisi desinfioida hyvin ennen käyttöä. Pienet pehmolelut voi pestä ja kuivata oman kodin pesukoneessa. Suuremmat tai ison määrän voit helposti pesettää meillä pehmoleluboxilla. Osa leluista vaatii suuremman koneen tai erikoispuhdistuksen. Näihin tarpeisiin pesulastamme löytyy otsonointikaappi.

Hygiokaappi täynnä leikkiä

Otsonointi on ekologinen ratkaisu, joka ei kuluta tekstiileitä ollenkaan. Se ei kuluta vettä, kemikaaleja eikä jätä jäämiä. Washingboxin otsonointi on tarkoitettu sellaisten tekstiilien puhdistukseen, jotka eivät kestä vesi- tai kemiallistapesua. Tätä menetelmää voidaan käyttää myös muiden kuin tekstiilien puhdistukseen. Otsonointi on loistava tapa poistaa hajuja ja bakteereita. Otsonointi tapahtuu suljetussa kaapissa, johon johdetaan otsonia. Otsoni on kuin puhdas happi, joka tunkeutuu tekstiiliin sisään ja puhdistaa sekä raikastaa sen.

Kaapissa voi siis puhdistaa myös muutakin kuin tekstiileitä. Kuvan lapsipakettiin kuului imetystyynyn, puisen leikkikaaren, käsinukkejen ja täytettyjen lelujen puhdistus.

Kaappiin asetetaan tekstiilit ja lelut ilmavasti, jotta happi pääsee vaikuttamaan joka puolelle. Kaapin järein puhdistus kestää reilun tunnin ja sen jälkeen nämä lelut olivat käyttövalmiina uudelle vauvalle. Tätä samaa puhdistusta käytetään sairaaloissa, jotta kaikki pöpöt saavat kyytiä. Imetystyyny pestiin vielä hellävaraisessa pesussa, koska halusimme varmistaa että puhtaus ylettää muhkean tyynyn sisälmyksiin asti.

Puhtaat lelut valmiina Washingbox lähetykseen

Voit kysyä yhteydenoton kautta, mikäli sinulla on tarve otsonoinnille, niin voimme tarjota erikoisBoxia juuri sinun tarpeisiin.